Kurs i Excel for medlemmer av Econa


Som medlem av Econa får du 10% rabatt på kurs og sertifiseringer i Excel hos Glasspaper

Sertifiseringer Econa fordeler

Excel videregående

Dette er kurset for deg som bruker Excel jevnlig og som ønsker å lære flere avanserte muligheter i programmet. Du får mange nyttige tips og triks og vil garantert bli en enda bedre Excel-bruker, og større Excel-entusiast etter å ha fullført kurset!


Les mer om kurset

Excel for Controllere og Økonomisjefer

Dette er kurset for deg som er dreven i Excel, men som savner et kurs som retter seg direkte mot økonomiske problemstillinger du møter i hverdagen! Du vil lære metoder som både forenkler arbeidsdagen, og forbedrer økonomistyringen.

Les mer om kurset

Pivottabeller og rapportering

Lær å bruke de mer utviklede rapporteringsverktøyene i Excel, og du vil bli introdusert til PowerPivot og Datamodell. Dette er kurset for deg som bruker, eller har planer om å bruke, Excel som ditt verktøy for rapportering  og analyse.

Les mer om kurset

PowerPivot

På dette 2-dagerskurset vil du lære hvordan PowePivot brukes som et verktøy for å lage rapporter. I kurset lærer en å koble ulike datakilder og gjennom Power Query velge data en ønsker. Ved hjelp av DAX formler gjør en beregninger på tvers av kildene og får ut det en ønsker til fine formaterte rapporter. Etter dette kurset vil du være i stand til å bruke de fleste aspekter av Microsoft PowerPivot.

Les mer om kurset

Om Glasspaper Learning

 
Glasspaper Learning er Norges ledende kurs- og kompetanseleverandør. Selskapet har fått utallige utmerkelser både nasjonalt og internasjonalt, blant annet har Microsoft kåret oss til det beste kurssenteret i Norge 8 år på rad.

Kvalitetsgaranti

Gjennom vår kvalitetsgaranti kan du og din bedrift være sikker på å bli fornøyd når du har deltatt på et av våre mange Excel kurs

Kurs i hele Norge

Glasspaper tilbyr Excel kurs i en rekke byer i Norge. Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø, Bodø, Kristiansand m.fl.

Gjennomføringsgaranti

Glasspaper har flest gjennomføringsgarantier i markedet. Vi gjør det enkelt for deg å planlegge ditt kursløp.